Narada, karácsonyi vásár. Hangolódj velünk az ünnepekre!

2023-12-18

🎄Gyere el december 18-án iskolánkba a karácsonyi vásárra, ahol diákjaink által szeretettel készített, egyedi termékek várnak rád. 🎁 Biztosan találsz tökéletes ajándékot szeretteidnek! 🙏 Ezáltal támogatod iskolánkat egy otthonos társalgósarok kialakításában!

Narada, karácsonyi vásár. Hangolódj velünk az ünnepekre!
 
Fények, dallamok, fahéjillat a Márton Áron Gimnáziumban! Mennyi izgalommal készülnek a diákok arra, hogy saját maguk adhassák el a kézzel készített termékeiket!  Gyere el, töltsd velünk a délutánt, találkozz a diákokkal, és hangolódj velünk az ünnepekre!
 
Varázslatos hangulatú karácsonyi vásárra készülnek a gimnázium diákjai, ahova nagy szeretettel várjuk mindazokat, akik saját készítésű ajándékokat vásárolnának és egyúttal támogatnák az iskolát. Minden osztály saját standon kínálja a termékeit.
 
A vásár teljes bevételét megkétszerezi a Narada civil szervezet, és a teljes összeget egy közösségi tér kialakítására fordítjuk.
 
A mi célunk elsősorban egy közösségi tér kialakítása lenne az iskola épületén belül, ahol a diákok szívesen töltenének minőségi időt együtt, a tanórák közötti szünetekben vagy órák után, felkészítők alkalmával, ahol az egyes évfolyamok különböző osztályainak hasonló érdeklődési körrel rendelkező tanulói összegyűlhetnének, akárcsak egy kötetlen beszélgetésre, de bármilyen egyéb közösségépítő tevékenységre is.  Egy olyan otthonosan berendezett, jó hangulatú teret szeretnénk, amely nemcsak a tanulók, de az iskola vendégei (szülők, cserediákok stb.) számára is barátságos és biztonságos környezetet biztosítana, amely kellemes hátteret és feltételeket teremtene a hasznos és kulturált időtöltéshez, a közös és egyúttal (közösség)építő tevékenységekhez. Az alapvető technikai felszereltség mellett (tea elkészítéséhez szükséges eszközök, vagy például melegítéshez használható mikrohullámú sütő) fontosnak tartjuk kényelmes székek, fotelek, esetleg kanapé beszerzését.
 
Adományaitokat addig is az alábbi linken hálásan fogadjuk: 👇

https://hartaedu.ro/inovatie/colegiul-national-marton-aron-miercurea-ciuc-are-nevoie-de-amenajarea-salii-de-recreere

Irinyi János Kémiaverseny erdélyi szakasza
2024-02-29

Három diákunk vett részt február 29-én az Irinyi János Kémiaverseny erdélyi szakaszán.

Országos Magyar Matematikaolimpia
2024-02-29

Február 26. és 29. között zajlott az Országos Magyar Matematikaolimpia. Iskolánkból hat diák jutott tovább a nemzetközi szakaszra.

Középiskolások megyei futballbajnoksága
2024-02-15

Első helyen végezett a MÁG futballcsapata a közpiskolások megyei futballbajnokságán.