Falakon túl - kivételes kiállítás

2024-04-23

Az iskola másképp héten a Falakn túl projekten belül külömleges tárlatot nyitottak meg iskolánk rajztermében és a MAGházben.

Falakon túl - kivételes kiállítás

Kedden, április 23-án került sor a Falakon túl projekten belül készült alkotások kiállításának megnyitójára a projektvezető tanárok, a projektben részt vevő diákok, az iskolánk zenekara és az érdeklődő közönség jelenlétében.
A kiállítás úgy kedden, mint szerdán is megtekinthető volt iskolánk rajztermében és a MAGházban. Ez utóbbiban a Kájoni János megyei könyvtárban is kiállított "Versek 4 lábon" tárlat került kiállításra
A rajzteremnél kis zseblámpák várták a tárlat látogatóit. A rajzterembe lépve egy varázslatos dimenzióban találta magát a látogató. Az alkotásokból világító kis fények, a kellemes kozmikus zene mellett tekinthette meg a kiállított alkotásokat sok arra látogató diákunk és tanárunk.
Köszönjük a projektvezető tanárainknak és a diákoknak, akik rajzórákon készült alkotásaikkal lélekmelengető élményt varázsoltak számunkra!
Projektvezetők: Ráduly Margit, Dr. Boda-Székedi Eszter, Dr. Tódor Imre, Orbán Edina, Borbé Levente.
A kiállított alkotásokat a IX. A és B, X. A és B, XI. A és B, XII. A és B, IX. C, IX. E, IX. D osztályok diákjai készítették.

Köszönjük az élményt!

Borbé Levente könyvtárosunk bejegyzése a tárlatról:

https://szekelyiskkonyvtaros.blogspot.com/

Az kiálljtásról készült képek:

Mappa: képek a kiállításról

Iskolánk kínálata
2024-07-07

Rövid tájékoztató iskolánk kínálatából

Venczel József esszéverseny
2024-06-12

AI: segítség vagy veszélyforrás? Iskolánk filológia szakos diákjai dobogós helyezéseket értek el a Venczel József esszéversenyen

A ballagás programja
2024-06-04

Június 7-én kerül sor a végzős diákjaink ballagási ünnepségére.